КЪСНО Е ВЕЧЕ
Текст, музика и изпълнение: Мильо Велчев /Милен/
Аранжимент: Стефан Маринов
www.youtube.com/watch?v=-6MQcMZWcIs
Искам да докосна с устни
най-нежната струна на твоето тяло,
а после да се потопя, като в топъл извор.
Искам, но река разделя
твоите страсти от моите устни.
Греховни мисли преминават, като тесен брод.
Ти вървиш по тях насреща,
чудно хубава и грешна.
Ето те сега при мен!
Към другия бряг за ръка ме поведе,
потънахме в мрак и треви.
Само луната свидетел ни беше.
Останахме до зори.
Не трябваше да те докосвам!
Не трябваше да те целувам!
Не трябваше, но бях щастлив!
Късно е вече, късно е вече ...
да се върна не мога назад –
всички мостове реката отнесе!
Води ме по твоя бряг!
... Води ме към твоя свят!
© Мильо Велчев Todos los derechos reservados