9.10.2016 г., 16:54 ч.

Късно е вече 

  Поезия » Друга
536 3 1

КЪСНО Е ВЕЧЕ

Текст, музика и изпълнение: Мильо Велчев /Милен/

Аранжимент: Стефан Маринов

www.youtube.com/watch?v=-6MQcMZWcIs

 

Искам да докосна с устни

най-нежната струна на твоето тяло,

а после да се потопя, като в топъл извор.

Искам, но река разделя

твоите страсти от моите устни.

Греховни мисли преминават, като тесен брод.

Ти вървиш по тях насреща,

чудно хубава и грешна.

Ето те сега  при мен!

Към другия бряг за ръка ме поведе,

потънахме в мрак и треви.

Само луната свидетел ни беше.

Останахме до зори.

Не трябваше да те докосвам!

Не трябваше да те целувам!

Не трябваше, но бях щастлив!

Късно е вече, късно е вече ...

да се върна не мога назад –

всички мостове реката отнесе!

Води ме по твоя бряг!

... Води ме към твоя свят!

© Мильо Велчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??