20 may 2010, 20:57

Л - Капка 

  Poesía » Versos blancos
543 0 1

    кацнала върху ми
    избледня влагата
    обикна ме
    превърнах се в капка
    полудяла от невъзможност
    да грабна сънищата ù
    винаги чист и забравен във времето
    стремежът
    лятото потъна в краката ми
    като снежна топка
    изхвърлих смълчаната жега
    и в шепите ми заглъхна вятърът
    а аз обирах светулките
    по джобовете си и хвърлях
    на богаташите

© Лидия Драгомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??