22 sept 2017, 23:17

лажен сјај 

  Poesía » Filosófica
327 0 1

Ќе го премолчам вашиот лажен сјај.


Седите на мое место

светите со моја светлина,

а сепак не сте ѕвезди.

© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??