22.09.2017 г., 23:17 ч.

лажен сјај 

  Поезия » Философска
322 0 1

Ќе го премолчам вашиот лажен сјај.


Седите на мое место

светите со моја светлина,

а сепак не сте ѕвезди.

© Sanja Atanasovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??