Sep 22, 2017, 11:17 PM

лажен сјај 

  Poetry » Phylosophy
326 0 1

Ќе го премолчам вашиот лажен сјај.


Седите на мое место

светите со моја светлина,

а сепак не сте ѕвезди.

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??