Внезапен рай -
за гладната душа,
залутана в гора от светофари.
За вгледаната в делника тълпа,
забързана минутата да гони.
Заря
под изуменото небе.
Копринен вик от цветове.
Соната.
Лалета крехки в бързото сърце.
Изящно дефиле на красотата.
Един жадуван стил в сезон-мечта,
разбулен елегантно - без фанфари.
Печат от прелест – съчетан с мига...
Щастлив въздЪх на пролетно Чикаго.
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados
---
Руми, благодаря ти! Поздрави, мила приятелко!
---
Толкова красиво поднесени думи, могат само да ми доставят висше удоволствие! Благодаря ти, Илко!
---
Веси, прекрасна си, приятелко! Благодаря ти, че отново си до мен! Прегръщам те с обич, Премъдричке моя!
---
Нинче, благодаря ти, мило момиче! Поздрави от мен и пролетна Индиана!
---
О, да, наистина е много красиво, Любов! Така елегантно е вместена тази невероятна цветна прелест между красивите сгради от бетон и стъкло, че дъхът замира от великолепното съчетание! Благодаря ти от сърце, мила!
---
НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ - СВЕТЛИ И ЩАСТЛИВИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ! С ОБИЧ!