10 oct 2010, 17:51

Ласка 

  Poesía
553 0 4

Разнежена трева под ходилата
огъва се и тайничко ги гали.
А утрото принудило сланата
килим искрящо-росен да постели.


(из "Бележки по салфетките")

© Капи Капито Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??