Oct 10, 2010, 5:51 PM

Ласка 

  Poetry
636 0 4

Разнежена трева под ходилата
огъва се и тайничко ги гали.
А утрото принудило сланата
килим искрящо-росен да постели.


(из "Бележки по салфетките")

© Капи Капито All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??