12 ene 2012, 23:58

Лед във огън 

  Poesía » De amor
684 0 3

Ти искаш мен да притежаваш

и моята душа.

Ти искаш сянка да ти бъда,

дори да няма светлина.

Когато е безветрено,

да бъда морски бриз за теб.

Птица ако сутрин не запее,

да ти припявам любимия куплет.

Ти искаш пролет да цъфти във зима

и слънце да те гали през нощта.

Искаш огън да гори,

а във него да танцуват капчици роса.

Стига вече! Не искай -

в мене жaравата не тлей.

Не мога да поема риска

сърце от лед във огън да живей.

© Зорница Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??