8 sept 2010, 8:42

Леден е пътят ни 

  Poesía » Filosófica
862 0 23

Леден е пътят ни

 

                                 ***

Дните ни делнично нижат се:

няма магии и пламъци...

В скучни сърдечни отрязъци

вихри и мълнии сливат се.

 

Вече не ровим в душите си.

Теглим хомота със зъбите.

Вдишваме яростно мъките.

Бродим злочести в земите си.

 

В нощите огънят мътен е,

пепелно зее камината –

стопля отчасти двамината,

леден, обаче, е пътят ни...

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??