21 feb 2017, 23:21

Леден огън 

  Poesía » De amor
239 0 0

***

 

В леден огън тлее ми сърцето,
почерняло от болка и тъга.
Изгаря и последната надежда
да срещна нявга Любовта.

 

В леден огън тлее ми сърцето
и потъва в мрак и пустота.
Покровът днес е моята одежда
за нова среща със Смъртта.

© Кристиан Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??