Feb 21, 2017, 11:21 PM

Леден огън 

  Poetry » Love
256 0 0

***

 

В леден огън тлее ми сърцето,
почерняло от болка и тъга.
Изгаря и последната надежда
да срещна нявга Любовта.

 

В леден огън тлее ми сърцето
и потъва в мрак и пустота.
Покровът днес е моята одежда
за нова среща със Смъртта.

© Кристиан Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??