18 feb 2010, 19:52

Леден повей 

  Poesía » Filosófica
597 0 1

Леден повей


Леден повей

на вятър от въздишка

отронен,

от мисли нежелани

в северите прогонен.

Тъма и гнет

след него лазят,

стъпките му следват

и го газят.

Трият мислите нежелани,

убиват надеждите пожелани...

Леден повей

на вятър от въздишка

отронен,

от сянка кристална

в безмълвното прогонен.

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??