18.02.2010 г., 19:52 ч.

Леден повей 

  Поезия » Философска
524 0 1

Леден повей


Леден повей

на вятър от въздишка

отронен,

от мисли нежелани

в северите прогонен.

Тъма и гнет

след него лазят,

стъпките му следват

и го газят.

Трият мислите нежелани,

убиват надеждите пожелани...

Леден повей

на вятър от въздишка

отронен,

от сянка кристална

в безмълвното прогонен.

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??