Feb 18, 2010, 7:52 PM

Леден повей 

  Poetry » Phylosophy
527 0 1

Леден повей


Леден повей

на вятър от въздишка

отронен,

от мисли нежелани

в северите прогонен.

Тъма и гнет

след него лазят,

стъпките му следват

и го газят.

Трият мислите нежелани,

убиват надеждите пожелани...

Леден повей

на вятър от въздишка

отронен,

от сянка кристална

в безмълвното прогонен.

© Цветослава Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??