6 ago 2013, 14:21

Ледена кралица 

  Poesía » Otra
808 0 0

Такава съм аз, със студена душа,

не търся вече любов, изпитвам само от нея тъга.

Не се доверявам вече просто така,

продължавам да вървя напред без да се спра.

Ще срина всеки, който не ме харесва с усмивка,

но от навика да съм добра с вас ще отвикна.

Така няма да се стигне твърде далече,

но времето за вас изтече.

Който иска, ще бъде до мен

без дори да се чувства задължен.

Ако искрено на мен държи,

добре, това ще продължи.

Влака си за мен изпусна вече,

не го ли разбра, човече?!

Стига вече с това, 

писна ми да е така.

И аз имам си душа,

но не е създадена за игра.

Опитай се да ме спечелиш

и място ти в нея ще намериш.

© Теодора Делиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??