14 nov 2010, 11:47

Ледена принцеса 

  Poesía » De amor
982 0 0

    ЛЕДЕНА ПРИНЦЕСА

 

Дълго се топиха ледовете,

топлина докосна редовете.

Нестихващи вълни желание

посрещнати с внимание!

 

Нахална скука провокира,

любопитството не спира.

Заслужава ли си интереса???

... "ЛЕДЕНА ПРИНЦЕСА"...

 

Приказката е отчайваща:

- сама, красива и невярваща.

Принцесата доверие изгубила

и трудно би се влюбила.

 

Дълго търсила човека,

но не намерила утеха.

Надявам се да ми повярва

и да спре да се наказва.

 

... Остави сърцето си отключено,

то да сбърка е изключено.

Не бъди самотна дама,

позволи ми да остана...


        -intercontakt-

© Иво Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??