ЛЕДЕНА ПРИНЦЕСА
Дълго се топиха ледовете,
топлина докосна редовете.
Нестихващи вълни желание
посрещнати с внимание!
Нахална скука провокира,
любопитството не спира.
Заслужава ли си интереса???
... "ЛЕДЕНА ПРИНЦЕСА"...
Приказката е отчайваща:
- сама, красива и невярваща.
Принцесата доверие изгубила
и трудно би се влюбила.
Дълго търсила човека,
но не намерила утеха.
Надявам се да ми повярва
и да спре да се наказва.
... Остави сърцето си отключено,
то да сбърка е изключено.
Не бъди самотна дама,
позволи ми да остана...
-intercontakt-
© Иво Христов Всички права запазени