5 dic 2012, 22:16

Легенди 

  Poesía
402 0 1

В песните от тези дни,

тъй много скръб и радост се откри,

легендите за рицарски съдби,

за дами пак изпаднали в беди,

за съкрушени в мъка огнени сърца,

за подлост мерзка и вярност до смъртта.

Легендите за всички тях родени,

в буреносни ветрове шептени,

в дни и нощи, в трепет и покой,

останаха единствено в сънища безброй

да будят миналото на нашите съдби.

© Светла Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??