7 oct 2009, 11:12

Легло 

  Poesía
712 0 1

Отново си лягам

в същото легло,

в което съм срещала

и ангели, и много зло,

пъдя лоши мисли и рисувам

слънчеви мечти.

Понякога осъмвам с усмивка,

понякога с тревога и сълзи.

Но всеки ден знам,

че през трудностите

отново ще пребъда -

довечера в твоите прегръдки

отново да съм тук.

© Нати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??