7.10.2009 г., 11:12 ч.

Легло 

  Поезия
815 0 1

Отново си лягам

в същото легло,

в което съм срещала

и ангели, и много зло,

пъдя лоши мисли и рисувам

слънчеви мечти.

Понякога осъмвам с усмивка,

понякога с тревога и сълзи.

Но всеки ден знам,

че през трудностите

отново ще пребъда -

довечера в твоите прегръдки

отново да съм тук.

© Нати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??