21 oct 2022, 11:15

Лек против тъга 

  Poesía » Otra
312 4 10

След очите си вървя

край фонтана - НДК,
със слушалки във уши

плочки търкам и дори -

такт със тяло - влизам в тон,

в транс е този саксофон,

в стъпките ми се заплита

и връхлита, и връхлита

ритъм супер - супер джаз

и изпадам във екстаз,

няма мисъл и отлитам,

и залитам, и залитам -

вдясно, вляво, пирует,

от краката ми куплет,

и не виждам, и не чувам,

и танцувам, и танцувам ...

Този миг не се гаси -

много аз съм и съм си.

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??