След очите си вървя
край фонтана - НДК,
със слушалки във уши
плочки търкам и дори -
такт със тяло - влизам в тон,
в транс е този саксофон,
в стъпките ми се заплита
и връхлита, и връхлита
ритъм супер - супер джаз
и изпадам във екстаз,
няма мисъл и отлитам,
и залитам, и залитам -
вдясно, вляво, пирует,
от краката ми куплет,
и не виждам, и не чувам,
и танцувам, и танцувам ...
Този миг не се гаси -
много аз съм и съм си.
© toti Всички права запазени