19 mar 2009, 9:43

Лека нощ 

  Poesía » De amor
5043 0 16

Лека нощ

Винаги ти казвам лека нощ,
колкото и далече да си…
в мечтите, в сънищата…
Искам да ти кажа отблизо…
лека нощ… да протегна ръка
към ръката, която ме повежда…
към рукнали вълшебства…
на недоизказани думи…
на разпилени коси…
на пламтящи очи…
И да не се побирам в устните…
които знаят как атомът разпада се…
на мънички парченца красота…
посята сякаш от възкръсване…

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??