6 ago 2009, 14:08

Лека нощ 

  Poesía » Del paisaje
5758 1 68

Вечерният бриз ме целуна,

със нежни ръце ме погали,

назад уморено заклюма

и сгуши се в спящия залив.

Разтворила устни горещи,

поглъщам от тебе щастлива

морето... любов... и бездрешна

във пазва солена заспивам.

© Мая Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??