15 ago 2007, 23:58

ЛЕКА НОЩ, ДОБРО УТРО 

  Poesía
858 0 8
Заспивам с мисли горещи,
в хладни, сатенени нощи!

Коя ли приказка ще сънувам,
за какъв ли принц ще бленувам!?

В коя ли страна ще ме разхожда,
с какви ли притчи ще ме разнежва!?

А тези две звезди искрящи,
не са ли твоите очи?

Сияние като месечина
не е ли усмивката ти любима!?

Лека нощ, Месечко!
Добро утро, Слънчо!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??