11 ago 2017, 11:36

Лека-нощно 

  Poesía » De amor
436 0 0

Легна ли си, слънце мое?

Нека те целуна лека-нощно,

на гърдите ти да легна после

и дълго с пръсти да те роша.

 

Затвори очи, слънце мое.

Аз ще те пазя от тъмното

и с нежни целувки безброй

ще обсипвам очите ти...

 

Дишай леко, слънце мое,

стаята ухае на нарциси –

зная, че обичаш аромата им,

като ме държиш в ръцете си.

 

Спи спокойно, слънце мое,

спи щастливо, непробудно,

защото аз съм само твоя

и няма, няма да си тръгна…

© Росина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??