Ми, щом ти духа вятър във платната
и летиш със Сънчо в небесата,
вземи си облаче за пухена завивка,
а друго за възглавничка-усмивка,
а после си легни там, на дъгата,
любувай се на всичко по земята,
и щом във сън затвориш ти очички,
то "Лека Нощ!" ще кажем дружно всички.
12.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados