4 sept 2015, 15:31

Лекарство 

  Poesía
462 0 2

Лекарство


Лекуваш ме със думи,
изваяни и живи!
Оформяш ме във струни,
вибриращи и диви!


Показваш ми вълшебни ноти,
изпълнени с любов и смисъл!
Така красив усещам аз живота,
докосне ли ме твоя мисъл!

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??