4 сент. 2015 г., 15:31

Лекарство 

  Поэзия
485 0 2

Лекарство


Лекуваш ме със думи,
изваяни и живи!
Оформяш ме във струни,
вибриращи и диви!


Показваш ми вълшебни ноти,
изпълнени с любов и смисъл!
Така красив усещам аз живота,
докосне ли ме твоя мисъл!

© Иван Бърдаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??