11 nov 2011, 16:59

Леле, майко! Заглавието е по-дълго от самото хайку... 

  Poesía » Parodias
1346 0 7

Ах, настъпих дъвка!
Ще напиша
поема за това…

© Михаил Лазаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??