Nov 11, 2011, 4:59 PM

Леле, майко! Заглавието е по-дълго от самото хайку... 

  Poetry » Parody
1345 0 7

Ах, настъпих дъвка!
Ще напиша
поема за това…

© Михаил Лазаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??