10 sept 2009, 21:37

Лесно ме забрави 

  Poesía
724 0 1

Една сълза за теб не ще пророня,

колкото и страшно да боли,

от мислите си всяка нощ те гоня,

знам, разбих аз нашите мечти...

 

Така се случи, как да го опиша,

неусетно изчезна любовта...

Виновна съм, каквото и да пиша,

не ще се чувствам по-добре сега.

 

Заплаках... мислите кънтят.

"Как лесно беше... лесно ме забрави!"

"Какво направих, как можах..." - ехтят.

Виновна съм, но лесно ме остави...!!!

© Елена Копанарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??