19 jul 2006, 12:44

Летен спомен 

  Poesía
644 0 3
Понякога стоя и си спомням дните,
когато тъй нежно погледна ме в очите.
Там на плажа ме плени,
с твоите красиви сини очи...
Помня пепеляво русите коси,
и онези-погледи жарки и страстни.
Страстта превземаше дори нощта,
и колко бързо минаваше край теб деня.
Ах,колко силно тогава те пожелах,
и как за тебе аз мечтах.
От горещите дни,
ледът по тялото можеше да се стопи.
Страстно целуваше ме ти,
сърцето си,усетих,наиситна ми подари.
В предгръдката ти силна аз,
забравих коя съм от раз.
Вече година мина,
любовта от сърцето ми си замина.
Ала споменът във мен гори,
всеки път щом за теб се сетя дори.
Но нужда от твоите очи,
нямам вече,разбери!

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Весе,ще се опитам да го преработя.
  • Изпитани чувства ,но за да станат поезия им трябва още работа
    Успех...
  • Ясно и кратко. Мерси!
Propuestas
: ??:??