18 dic 2013, 21:47

Летим насън 

  Poesía » Otra
443 0 3

       Летим насън

 

  Ний летиме в своя сън

  там навсякъде, навън,

   по далечните страни,

        океани, долини,

   по красивите каньони,

 по прекрасните балкони,

при цветята, при сърната,

   при децата по селата,

 ний летим, летим, летим,

ний летим, когато спим!...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??