18.12.2013 г., 21:47 ч.

Летим насън 

  Поезия » Друга
446 0 3

       Летим насън

 

  Ний летиме в своя сън

  там навсякъде, навън,

   по далечните страни,

        океани, долини,

   по красивите каньони,

 по прекрасните балкони,

при цветята, при сърната,

   при децата по селата,

 ний летим, летим, летим,

ний летим, когато спим!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??