15 jun 2007, 20:28

летни 

  Poesía
549 0 0
* * * 

Чувствам в пръстите пулса на лятото,
с прииждаща сбуна от щастие.
Безпарично, безумно, опалено
разпокъсва, шуми, разпилява.

Чувствам в пръстите пулса на лятото
на стихийната лудост и воля.
И венчана за него, аз ставам
най-мечтана, в най-истинска роля.


* * *

В пясъка се скривам,
ще стъпиш на мен, ще те докосна.
В една голяма вълна,
която ще те залее, ще те прегърна.
В чашата ти съм,
ще я изпиеш, ще опаря езика ти.
Аз съм и в слънцето,
ще го погледнеш, ще те ослепя.

© Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??