18 jun 2017, 4:25

Летни ветрове 

  Poesía » De amor
1177 7 14

Когато сънищата ми се слеят със звездите,

а тишината пак засвети с топлина,

ще нарисувам най-вълшебната зорница

с която да събудя утринта.

 

А ти, заслушан в шепота на изгрева,

с едно усещане за влюбено небе,

ще ме прегърнеш с алено разсъмване,

с воал от летни  ветрове.

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??