18 июн. 2017 г., 04:25

Летни ветрове 

  Поэзия » Любовная
1188 7 14

Когато сънищата ми се слеят със звездите,

а тишината пак засвети с топлина,

ще нарисувам най-вълшебната зорница

с която да събудя утринта.

 

А ти, заслушан в шепота на изгрева,

с едно усещане за влюбено небе,

ще ме прегърнеш с алено разсъмване,

с воал от летни  ветрове.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??