Веригите на време и пространство счупих,
на пук на сивотата
аз летя.
Високо,
докосвам аз небето,
свободна съм - летя!
Ти също можеш като мен -
ела!
Повярвай и ще можеш всичко на света!
© Николина Божанова Todos los derechos reservados