30 jul 2013, 22:24

Лица 

  Poesía
341 0 0

с ръце 
протегнати нагоре
държат лицата 
над главите си
и виждат всичко
и викат силно
по думите
ще ги познаете
делата им
са същите
като лицата

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??