20 ene 2009, 11:00

* * * Лица 

  Poesía
591 0 10

* * *

 

Лица. Препълнени тролеи. И улици,

                                  крещящи от народ.

По булеварда крачи време, забравило

                                  еснафския живот.

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??