3 ene 2014, 19:47

Лицемерие 

  Poesía » Filosófica
480 0 1

                Лицемерие

            

           С него ти ме удостои,

           наистина не знам какво ми предстои,

           ала все пак с позора си ме награди,

           но Бог ме пощади,

           от фалшивата ти съвест... ми се догади,

           името ти не ще ощастливя,

           но в райска птица ще се преродя,

           предчувствие за нежност може би ще усетя,

           родовите си ценности ще възродя!!!  

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??