6 sept 2011, 22:02

Личен празник 

  Poesía » De amor
615 0 0

Студено бял лист,

пропит от мастило,

догаряща цигара

и една полупразна

бутилка - без етикет...

Те заедно празнуват

края на нощта и...

една разбита женска душа.

 

Самотната свещ огрява

най-красивите тъжни очи -

разплакани, но без сълзи.

 

Изведнъж, малко след полунощ,

Тя си спомни, че е празник,

ала на самотата -

именно днес за Нея бе най-тъжната дата.

 

Сама е и ù е студено,

дори болката стене, че е прекалено.

Но Тя е силна и ще издържи,

за да празнува и следващите такива дни.

© Вн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??