7 mar 2006, 20:36

Лично 

  Poesía
738 0 2

Живяла бях с илюзии
Вярвала в кумири
Търсих истини в задимени светове
Бродех-скитница..
Чаках-блудница.
Немеех пред великите
Падах със слабите
Обичах окаяните
Пропусках лъжливите
Помагах на заблудените
Озартах се за себе си...

© РАЛИЦА Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??