Mar 7, 2006, 8:36 PM

Лично 

  Poetry
756 0 2

Живяла бях с илюзии
Вярвала в кумири
Търсих истини в задимени светове
Бродех-скитница..
Чаках-блудница.
Немеех пред великите
Падах със слабите
Обичах окаяните
Пропусках лъжливите
Помагах на заблудените
Озартах се за себе си...

© РАЛИЦА Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??