11 jun 2023, 20:05

Лично 

  Poesía
109 0 0

Ще се въртим във вечния си кръг

през купища изстрадано геройство,

на преповтарящи илюзии, в изгубеното

царство на човешкото достойнство.

 

Лъжата... се оказва, властва над света.

Държи на къс повод истината свята...

и крие я възможно най-далеч

от очите хорски и ближнего брата.

 

Ограбени душите ще мълчат

в мъглата потопени от неверие.

Така менят се и епохи и тела

попаднали в течащото безвремие.

 

Измамата с име конспирация,

ще хвърли чоп и твърдо... и цинично.

Ще се отсее зърното от плявата

и истината се прозре, от всеки лично.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??