ЛИЙЛА
Завесата се вдига -
ден, слънце... Светлина
придръпваща завесата
на тъмнина
и нощ
и ден,
и нощ,
и ден.
Тъмнина във блясък.
Блясък в тъмното стаен.
Космическа игра.
Пиеса на безкрая.
© Албена Стефанова Todos los derechos reservados