Nov 25, 2009, 10:10 AM

Лийла 

  Poetry
369 0 0

ЛИЙЛА

 

Завесата се вдига -

ден, слънце... Светлина

придръпваща завесата

на тъмнина

и нощ

и ден,

и нощ,

и ден.

Тъмнина във блясък.

Блясък в тъмното стаен.

Космическа игра.

Пиеса на безкрая.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??